Barion Pixel Réz mandula könyvjelző / Almond – Brass bookweight - EDIT MEDIA

Réz mandula könyvjelző / Almond – Brass bookweight

Ft35.000,00

Currency:
HUF
  • HUF
  • EUR
  • CZK

Leírás

Figyelembe véve a természetből származó névadóját, a mandula tökéletesen megformált.

Mint a legtöbb finom dolog az életben, a mandula lényege az egyensúly. Enyhén érintse meg az ujjával, és nézze meg, ahogy egyik oldalról a másikra billen, hogy visszatérjen a földelt középpontjába.

A mandula egy könyves súly, amely kártyatartóként is funkcionál, kiemelve egy szeretett személy üdvözlőlapját, a megjelenített termék hirdetését vagy kedvenc családi fotóját. A könyveit és folyóiratait kísérő könyvsúlyként Almond egy csipetnyi visszafogott eleganciát ad hozzá. Hagyja nyitva a könyveit, és helyezze el a mandulát arra az oldalra, amelyen az Ön által dédelgetett rész található, vagy ráteheti hogy a mandula díszítse a borítót.

Anyagok

Szilárd sárgarézből készült és tömege 175 gramm súlyú. A réz mandula megnyugtató érzést nyújt az aprólékos kivitelezésnek köszönhetően, ahogy a kezében tartja. A sima felület lassan, de biztosan öregszik, így a mandula egyedi patinát kölcsönöz a könyveknek és a kezeknek.

 

Taking its cue from its namesake from nature, Almond is perfectly shaped as just that – an almond.

As with most of the finer things in life, the essence of Almond is balance. Give it a slight touch of your finger and watch it tip from side to side, only to return to its grounded centre.

Almond is a bookweight that doubles as a card holder, highlighting a greeting card from a loved one, holding an advertisement for a product on display, or your favourite family photo. As a bookweight accompanying your books and magazines, Almond adds a dash of understated elegance. You can leave your books open and place Almond on the page containing a passage you cherish, or you can have Almond grace the cover.

Materials

Made from solid brass and weighing in at a substantial 175 grammes, Almond provides a reassuring sense of meticulous craftsmanship as you hold it in your hands. The smooth surface will age slowly but surely, giving Almond a unique patina caused by your books and your hands.

Specifications

Weight 0.175 kg
Dimensions 5 × 3 × 2 cm

Powered By WordPress | Awe Blog