Barion Pixel ÁSZF - EDIT MEDIA

ÁSZF

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 

RENDELÉSI INFORMÁCIÓK

Szolgáltató adatai

Név:  (továbbiakban edit-media.com webshop)

Cím: 1055 Budapest, Balassi Bálint utca 9-11. 2. 

Telefon: +36 1 617 4389

E-mail: office@edit-media.com 

Weboldal: https://www.edit-media.com/shop/ 

Adószám: 68424897-2-41

 

 

A webshop alábbi rendelési feltételei csak magánszemélyekre illetve végfelhasználókra vonatkoznak.

A webshop által értékesített termékek kiskereskedelmi forgalomba nem hozhatóak! Kiskereskedelmi forgalomba hozatal esetén az ezzel kapcsolatos kötelezettségek a forgalomba hozó megrendelőnket terhelik!

 

ÁRAK, KEDVEZMÉNYEK

Vásárlóink a termék árainkat mennyiségfüggő végfelhasználói árat látják.

A webshopunkban katalógusainkban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az Áfá-t tartalmazzák. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

 

MEGRENDELÉS (KEZDEMÉNYEZÉS) – EGYEZTETÉS – AJÁNLAT ELFOGADÁS – VISSZAIGAZOLÁS – KISZÁLLÍTÁS

Megrendelését elfogadjuk ha webáruházunkban a kiválasztott termékeket a kosárba teszi, majd a Megrendelés kezdeményezése gombbal elküldi. Az Ön személyes ügyfélmenedzsere 72 órán belül (munkanap) felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztessék a szállítás, számlázás részleteit.

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐK

A raktárkészletet meghaladó mennyiségek rendelése esetén a kért termékek beszerzése terméktől függően 5-10 munkanap.

A kiszállítás további időigénye (Magyarországon belül, címtől és mennyiségtől függően) 1-3 munkanap.

 

ELTÉRÉSEK

A szállított cikkek színárnyalatban, méretben és kidolgozásban kis eltérést mutathatnak a webáruházban közöltektől vagy a korábban szállítottaktól.

Megrendelőnk akkor jogosult az áru átvételét megtagadni, ha a szállításra kerülő termék a mintától jelentősen eltér.

A sérült vagy hibás termékek árát, a vevő saját költségén címünkre történő visszaszállítás után jóváírjuk, de a hiány pótlását saját költségünkön nem vállaljuk, tekintettel a pótlandó kis darabszámra jutó magas fix költségre és szállítási költségre.

 

FIZETÉSI FELTÉTELEK/ ÁTVÉTEL

Banki előre-utalással, vagy online bankkártyás fizetéssel a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Lehetőség van budapesti személyes átvételre előre utalás vagy készpénz ellenében és kizárólag számla kiállítása ellenében (név, cím megadása esetén)! A név, cím megtagadása esetén nem áll módunkban a helyszínen értékesíteni! Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség a helyszínen!

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS GLS/ DHL/ Magyar Posta FUTÁRSZOLGÁLATTAL
A megrendelt árut a megrendelés visszaigazolása után házhoz szállíttatjuk Önnek. Szállítási költséget számítunk fel. A kézbesítés  jellemzően 8 és 18 óra között történik, ezért kérjük, hogy olyan szállítási címet adjon meg, ahol Ön, vagy megbízottja át tudja venni a küldeményt. A futár kétszer kísérli meg a csomag kézbesítését, sikertelen kézbesítést esetén értesítést hagy a megadott címen. A rendelés során a Megjegyzés rovatba beírhat minden olyan információt, ami a szállításnál fontos lehet. Például, ha nem Ön, hanem valaki más veszi át a csomagot, mindenképpen adja meg az illető személy nevét és elérhetőségét. Nehezen megtalálható munkahely esetén érdemes pontosan megadni az emelet- és ajtószámot, illetve rövid útbaigazítást adni, amely alapján a futár könnyebben odatalál.

FIZETÉS BANKI ELŐRE-UTALÁSSAL 
A rendelés során banki előreutalásnál kérjük, szíveskedjék a megrendelés teljes végösszegét a szállítási díjjal együtt bankszámlánkra átutalni:
BRANDERA
Erste Bank11600006-00000001-99128369 

Közlemény: Rendelés száma


International payment:

IBAN: HU85 1160 0006 0000 0001 9912 8826

SWIFT/BIC: GIBAHUHB

Bank: Erste Bank Hungary Zrt., Hungary 1138 Budapest, Népfürdő Street 24-26

Comment: Order number

Our Company data: BRANDERA
Address: Hungary, 1055 Budapest, Balassi Bálint Street 9-11. 2. 2/A
VAT number: HU 68424897Kérjük, az átutalás Kedvezményezett neve sorában tüntesse fel BRANDERA és Közlemény sorban a megrendelésének nyugta számát, amely a visszaigazoló e-mailben található!
Az összeg beérkezése után juthat hozzá a megrendelt termékhez. A szállítási díjat is tartalmazó számlát vagy a csomagban találja vagy emailen küldjük.

REKLAMÁCIÓ

Megrendelő a minőségi átvételt a Ptk. szabályainak megfelelően köteles legkésőbb az átvételt követő 8 napon belül megkezdeni és azt a megvizsgáláshoz szükséges idő alatt folyamatosan elvégezni. Minőségi hiba észlelésekor köteles a Szállítót arról haladéktalanul írásban tájékoztatni. Felek a minőségi hibát közös jegyzőkönyvben rögzítik.

A magánszemélyek megrendeléseire a törvényi rendelkezések alapján vonatkozik a 45/2014. kormányrendeletben foglalt, az interneten rendelt termékek 14 napon belüli, feltétel nélküli visszaküldésének joga.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

A tárhely-szolgáltató neve: Websupport Magyarország Kft.

A tárhely-szolgáltató címe: 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22. 

A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@mhosting.hu 

A tárhely-szolgáltató weboldala: https://www.mhosting.hu

Powered By WordPress | Awe Blog