fbpx

References

references

“Komplex marketing feladatok ellátásában, stratégia kialakításában bíztuk meg a céget. Branding és online PR feladatok mellett, social media stratégia és menedzsment, webfejlesztés, szövegírás, SEO, display és PPC kampányok menedzsmentjét, offline marketing tevékenységet láttak el. A borászathoz tartozó udvarház menedzsmentjében is készséggel álltak rendelkezésünkre. 

A széleskörű tapasztalat és lényeglátás, a magasan képzett szakmai hozzáértés vitathatatlan!

Köszönjük!”

Táborosi János – Ügyvezető Igazgató, Trifecta Wines Kft.

trifectawines.hu 

trifectaborhotel.hu

“Logisztikai tanácsadó cégünk számára szerettünk volna egy modern technológiával és ízlésesen kialakított, a szakmai tevékenységünket tükröző weboldalt. Szakmai tanácsadássukkal folyamatosan segítve a projektet, a csapattal jó együttműködésben a weboldal határidőre elkészült. Webdizájn, SEO, webergonómiai szakértelmük minket abszolút meggyőzőtt! A végeredmény elképzeléseinknek tökéletesen megfelel!

Öröm volt együtt dologzni! Fiatalos, lendületes csapat!

Zsigmond Csaba – Logisztikai tanácsadó, Logpilot Kft. 

logpilot.hu 

“Az újonnan készült webshopunknak kellett az alapvető SEO beállításait elvégezni, ezért fordultunk az Edit Media-hoz. Nagyon precíz munkát végeztek, folyamatos kommunikáció és a végén alaposan átbeszéltük, hogy mi lett beállítva, illetve további tanácsokat kaptunk, hogy hogyan tudjuk tovább fejleszteni az online megjelenésünket.

Maximálisan ajánlom!”

Szira Mátyás – Alapító

emblokk.hu

“Online marketing stratégia kialakításában, továbbgondolásában dolgoztunk együtt. A vállalati célokat abszolút szem előtt tartva segítették a jövőbeni marketing célok meghatározását.

Szakmailag felkészült, lelkiismeretes munkát kaptunk!”

Bakonyi László – Ügyvezető Igazgató, Btech Magyarország Kft.

btech.hu

“Offline szemléletet vallottunk a cégnél. Mindazonáltal felismertük az online jelenlét szükségességét. Social media stratégia kialakításával, kampányok menedzselésével támogatták cégünket.

Jól együttműködő, nem utolsósorban lelkes, szakértői segítséget kaptunk!”

Lóczi István – Ügyvezető Igazgató, C.M.Y.K. – International Kft.

cmyk-international.com

“Nyomdai munkálatokkal bíztuk meg a céget. Pontos, precíz, kreatív munkát kaptunk. Épp olyat, amit vártunk!”

Dr. Podmaniczky Péter – Tulajdonos, Podmaniczky Szőlőbirtok és Pincészet

podmaniczkypince.hu

“Online marketing stratégia kialakítását adtuk megbízásul. Analítikus, stratégiai gondolkodásukkal, kompetens szakmai tanácsadással eredményesen támogatták a vállalati marketing célok elérését.

Elégedettek vagyunk! Köszönjük!”

Dr. Paul Stuchetz – CEO, Manatee Printing USA LLC.

manatee-printing.com