Barion Pixel What is the brand

What is the Brand?

brand

Steve Jobs tudatosan felépített valamit és mára az Apple név világbranddé nőtte ki magát. Jelképe a ‘beleharapott alma’ amit ma már valamennyien jól ismerünk. Nem hiába emelkedett a legnagyobbak közé, hiszen valami olyan forradalmit mutatott termékeivel, innovatív gondolkodásmódjával, formabontó designjával amelyet ma is csak kevesen képesek követni.
Egész komplex marketing stratégiájában minden területen megjelenik a letisztultság, az újszerű, jövőt megelevenítő design, az integrált marketing szemlélet és mára egy kétségtelenül a világon mindenütt ismert és elismert lovebrandet hozott létre. 

Az Apple Inc. amerikai vállalat volt az az IT vállalat, akik forradalmian újat mutattak egyszerű, letisztult vonalú, dizájnos termékeikkel. Jóllehet, van olyan technológia termék, például egy mobiltelefon ami tud annyit, mint egy Apple Iphone. Mégis megveszik az emberek dupla vagy tripla áron a termékeiket, többek közt egyszerűen azért, mert szép. Az Apple egy igazi Love Brand, és a tudatos avagy impulzusvásárló szépséget is akar.

Nem csak a funkció, de a dizájn is kell! A legjobbat szeretnék ezért azt is kell nyújtani számukra!

 

“A brand is a name, term, design, symbol, or any other feature that identifies one seller’s good or service as distinct from those of other sellers.”

American Marketing Association

 

Nem kérdés! Az Apple, a Microsoft, a Google és más nagyobb nevek mind olyan brandekké nőtték ki magukat a világban, hogy szinten mindenki tudja mik ezek és mit képviselnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Powered By WordPress | Awe Blog